• WERELD TRIP 2017

Whanganui [24-11-2017]

Fabienne in speeltuin

Vandaag hebben we een dag heerlijk rustig aan gedaan. We hebben op ons gemak ontbeten, even wat gelezen, daarna rustig naar de Pak’n Safe gereden voor wat boodschappen en daarna nog lekker lang met Fabienne in de speeltuin van de camping gespeeld. Wij vonden het heerlijk en Fabienne ook! “Spling-kus” is haar nieuwe woordje geworden als je vraagt wat ze wil doen in de speeltuin. ? En bij het schommelen blijkt ze het ook helemaal geweldig te vinden om hard geduwd te worden, het kan echt niet hard genoeg, zo hard dat mama bijna een hartverzakking krijgt. ?

Morgen gaan we weer een stuk rijden, naar Wellington. Dit is de officiële hoofdstad van Nieuw Zeeland en ook het punt waar we op de ferry rijden en naar het zuider-eiland varen. Maar eerst nog morgen nog even rondkijken in Wellington!


2 reacties op “Whanganui [24-11-2017]”

  1. Marco en Lincy reageren

   Leuke foto’s en verhalen nog steeds, die plaatjes van al dat moois daar gaan nooit vervelen! Op naar het zuidereiland, jullie hebben het beste voor het laatste bewaard :)


   Jouw reactie

   Je kunt MarkDown gebruiken om jouw reactie opmaak te geven.

   Deze website maakt gebruik van Akismet om spam te verminderen. Lees hier hoe jouw reactie wordt verwerkt.

   Er is iets fout gegaan bij het versturen van jouw reactie. Probeer het nog eens.

   Bedankt voor jouw reactie! Hij wordt getoond op de website zodra deze is goedgekeurd.