Los Angeles to San Francisco 2013

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar aanstaande maandag is het dan eindelijk zo ver! Tijd voor onze HONEYMOON!
Na een aantal bestemmingen bekeken te hebben, kwamen we er op uit dat de westkust van de USA toch wel onze voorkeur heeft. Na een paar reisgidsen doorgebladerd te hebben, komen we uit op de volgende route:
Los_Angeles_to_San_Francisco_2013

Dat zijn dus de volgende hoogtepunten:

 1. Los Angeles Airport
 2. Los Angeles
 3. San Diego – Seaworld
 4. Las Vegas
 5. Grand Canyon National Park
 6. Zion National Park
 7. Bryce Canyon National Park
 8. Moab
 9. Arches National Park
 10. Salt Lake City
 11. Grand Teton
 12. Jackson Hole
 13. Yellow Stone National Park
 14. Twin Falls
 15. Death Valley National Park
 16. Sequoia National Park
 17. Yosemite National Park
 18. San Francisco

In totaal komt het volgens de route-planner op zo’n 3545 miles uit, oftewel 5705 kilometer! Dat is bijna 7 keer op en neer van Dordrecht naar Parijs! Gelukkig hebben we ruim 3 weken de tijd om deze afstand af te leggen en de Amerikaanse autowegen zijn echt gemaakt om veel kilometers op te rijden. In meerdere plaatsen overnachten we ook nog eens 2 (of meer) nachten, dus dat rijden gaat echt helemaal goed komen.

We hebben vooraf al een aantal dingen geregeld:

Komend weekend gaan we nog de 1e verjaardag van ons neefje Hidde vieren en daarna gaan we de koffers inpakken. En dan maandag ochtend op naar Schiphol!

7 Replies to “Los Angeles to San Francisco 2013”

 1. Dat programma ziet er erg indrukwekkend uit! Een aantal dingen heb ik samen met je vader ook gezien, echt de moeite waard. Heel veel plezier en genieten jullie er maar lekker van!

 2. Dat kan niet anders dan een schitterende reis worden als ik zo naar het programma kijk! Ik ga jullie volgen. Geniet van al het moois en vooral van elkaar! Liefs uit Zeeland

 3. Gaan we zeker doen Norbert. We zijn zelfs van plan het blog bij te gaan houden. Even kijken of het ook daadwerkelijk gaat lukken, maar foto’s gaan we zeker genoeg maken en delen!

 4. Hele fijne vakantie . Ziet er goed uit jullie route

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.