• VAKANTIE

Eerste blog vanuit China

Het is eindelijk zo ver, ik heb een internetverbinding gevonden in China! Jammer genoeg geen draadloze, waarmee ik de blogs vanaf mijn iPad kan uploaden, maar gewoon een pc in het hotel in Lhasa (Tibet) waar we momenteel verblijven. Ik ga nu dus even de tekst van mijn eerste 2 blogs overtypen op deze pc, zodat jullie alvast wat te lezen hebben, en zodra ik een WiFi-verbinding (draadloze internet) kan vinden, upload ik de rest en zet ik ook de foto’s bij de eerste twee blogs.

Maar alles gaat verder erg goed! We hebben tot nu toe prachtig weer, ik heb nagenoeg geen last van de hoogteziekte in Tibet en de groep waarmee ik reis is erg gezellig!

Hopelijk heb ik snel weer de mogelijkheid om een blog te plaatsen!


4 reacties op “Eerste blog vanuit China”

 1. Marianne reageren

  Hey Rogier, Leuk even wat te horen uit China! Zo te lezen heb je het erg naar je zin! We blijven je volgen en hopen gauw wat foto,s te kunnen zien. Veel plezier en geniet maar lekker.

  Liefs Ineke en Marianne


  1. Marcel reageren

   Hi Rogier, Van wat ik tot nu toe gelezen heb geniet je van een echt actieve vakantie! Gelukkig kun je voldoende en lekker (warm :-) eten. Alleen jammer van het overtypen. Waarschijnlijk ben je een van de weinigen - zoniet de enige - met een iPad in Tibet! Ben benieuwd naar de foto’s van die trappen; goed dat je die compact camera hebt. Enjoy - Marcel


    1. Hmm zo na het lezen van de eerste twee blogs ( ja een beetje late reactie…. ) heeft het een goede indruk gewekt en moet ik zeggen dat ik ook wel een keertje wil gaan kijken :)

     Veel plezier nog met de verdere reis!


     Jouw reactie

     Je kunt MarkDown gebruiken om jouw reactie opmaak te geven.

     Deze website maakt gebruik van Akismet om spam te verminderen. Lees hier hoe jouw reactie wordt verwerkt.

     Er is iets fout gegaan bij het versturen van jouw reactie. Probeer het nog eens.

     Bedankt voor jouw reactie! Hij wordt getoond op de website zodra deze is goedgekeurd.