• VAKANTIE

Klaar voor vertrek naar China

Koffer staat klaar
De koffer staat klaar! Alles zit erin (denk ik!) en volgens de weegschaal blijf ik precies onder de 20 kilo die ik mee mag nemen. Mijn kat Spooky is gisteren al op haar ‘vakantiebestemming’ gearriveerd en lijkt het daar erg naar haar zin te hebben. Bedankt Nathalie! Alles is dus geregeld. Om 13:45 neem ik de trein vanaf Den Haag Mariahoeve naar Schiphol, zodat ik daar ruim voor 14:45 ben om de rest van de groep te ontmoeten en mijn paspoort en visum terug te krijgen. Dan nog even inchecken; daar heb ik express mee gewacht, zodat ik misschien nog naast of in de buurt van andere mensen uit de groep kan gaan zitten. En daarna is het wachten tot het vliegtuig om 17:10 richting China vertrekt! Volgens Schiphol.nl en de NS.nl zijn er geen vertragingen waar ik last van ga krijgen, dus tot nu toe verloopt alles volgens planning! Ik heb er zin in!

Nog geen commentaar