• VAKANTIE

Weer in China

Veel mensen vragen mij wat het weer in China wordt of momenteel is. Omdat ik rond ga trekken in China, en China enorm groot is, is die vraag niet makkelijk te beantwoorden. Daarom heb ik even wat informatie opgezocht voor jullie.

Momenteel is het weer in de 4 groten steden die ik ga bezoeken:

Weer-China-05-09-2010

Of op de kaart:

Weer-China-kaart-05-09-2010

De voorspelling voor de rest van de week (en de langere termijn) zien er goed uit.  Overal is het minimaal 20 graden overdag, met bijna 30 graden in Beijing als maximum. Qua regen voorspelling valt het allemaal ook nog erg mee, alleen in Chengdu (in het midden van China, waar ik als eerste naartoe ga) is het wisselvallig met 50-70% kans op neerslag. Maar in de overige steden zijn de voorspellingen grotendeels alleen maar zon. Bijna ideaal vakantieweer toch?!

Als je zelf het huidige weer wilt bekijken, kun je terecht op Weeronline.


Nog geen reacties op “Weer in China”

Jouw reactie

Je kunt MarkDown gebruiken om jouw reactie opmaak te geven.

Deze website maakt gebruik van Akismet om spam te verminderen. Lees hier hoe jouw reactie wordt verwerkt.

Er is iets fout gegaan bij het versturen van jouw reactie. Probeer het nog eens.

Bedankt voor jouw reactie! Hij wordt getoond op de website zodra deze is goedgekeurd.