• VAKANTIE

Rustdag (06-03-2009)

Vandaag hebben we dan toch écht eindelijk helemaal niets gedaan. We hebben vanmorgen even lekker uitgeslapen, zijn op ons dooie gemak naar de ontbijtzaal gelopen en hebben daar lekker gegeten. Daarna terug naar onze kamer, een boekje gehaald en doorgelopen naar het strand. Daar zijn we op een strandstoel neergeploft en hebben daar even lekker tot de lunch gezeten. Even lunchen bij het Italiaanse restaurant (met natuurlijk een stukje pizza) en daarna op de kamer (in de airco) een spelletje gespeeld en weer een boekje gelezen. Daarna was het al weer tijd voor het diner. Aangezien we vanmorgen niet op tijd wakker waren om voor een van de a-la-carte restaurants te reserveren, zijn we ‘weer’ naar het Mexicaanse buffet gegaan. Na verschillende tortilla’s en een paar stukjes gestoofd biefstuk, was het tijd voor het toetje: brownie-chocolade-taart! (nu al mijn persoonlijke favoriet van deze vakantie). Vol en voldaan liepen we terug naar onze kamer, toen we onderweg nog een paar stokstaartjes tegenkwamen die om eten liepen te bedelen bij de toeristen. Niet bepaald zoals ze in de natuur leven, maar wel even leuk om te zien. Wat dat betreft hebben ze in dit resort wel meerdere dieren los rondlopen, zo staan er naast de ingang 2 ezels, lopen er katten rond, hebben ze een riviertje met daarin schildpadden en is er ook nog een kleine volière met een paar vogels.

Stokstaartjes bedelen om eten
Maar kortom, we hebben deze dag eigenlijk niets zinnigs gedaan, héérlijk! Maar wees gerust, de rest van dit blog gaat niet alleen maar gevuld worden met ‘heerlijke rustdagen’, want we hebben vandaag ook nog kans gezien om 2 excursies te boeken: een zwem/snorkel toer in cenotes en een jeep-tour over Cozumel. Morgen gaan we al zwemmen en snorkelen, dus dan kunnen jullie ook lezen wat cenotes zijn. ;-)


3 reacties op “Rustdag (06-03-2009)”

 1. Anonymous reageren

  He Rogier en Nathalie, leuk om alles te lezen! Wat ik mij alleen afvroeg: die foto, die beesten lijken mij meer op wasberen dan stokstaartjes. Groet, Bart


   1. Rogier reageren

    Bart: Grappig dat je dat zegt! Ik had eigenlijk hetzelfde idee, maar ik hoorde meerdere omstanders zeggen dat het volgens hen stokstaartjes waren. Dus dat heb ik uiteindelijk maar aangenomen. Maar bedankt voor de verbetering en tot snel (in het koude Nederland).


    Jouw reactie

    Je kunt MarkDown gebruiken om jouw reactie opmaak te geven.

    Deze website maakt gebruik van Akismet om spam te verminderen. Lees hier hoe jouw reactie wordt verwerkt.

    Er is iets fout gegaan bij het versturen van jouw reactie. Probeer het nog eens.

    Bedankt voor jouw reactie! Hij wordt getoond op de website zodra deze is goedgekeurd.