• VAKANTIE

Veilig thuis

Aan alle goede dingen moet een eind komen, zo ook aan onze heerlijke vakantie in Australie. Na een reis van ruim 23 uur zitten we nu net weer veilig thuis bij te komen. We hebben heel veel gezien, heel veel gedaan en in totaal 5662 kilometer gereden in 3 weken tijd! We zouden natuurlijk nog veel langer in Australie rond kunnen rijden zonder ons te vervelen, maar aan de andere kant zijn we ook wel weer blij dat we zometeen lekker ons eigen bedje in kunnen duiken.
We hopen dat jullie met veel plezier onze verhalen gelezen hebben en iedereen is natuurlijk van harte welkom om binnenkort de foto’s te komen bekijken en de nog uitgebreidere verhalen aan te horen.
Bedankt voor al jullie reacties!

1 reacties op “Veilig thuis”

  1. Chantal

    Welkom thuis! Ik heb jullie gisteren al gezien, en jullie waren flink bruin! Komen snel langs om de foto’s te bekijken!