• VAKANTIE

Overstappen in Singapore

We zijn ongeveer een uurtje geleden geland veilig geland in Singapore. Het was een lange vlucht (12 uur en 15 minuten). Dan ga je na een tijdje al je spieren wel voelen als je zolang in dezelfde houding moet blijven zitten. We hadden het geluk dat we ’s avonds vlogen, dus we hebben onderweg nog even een oogje dicht kunnen doen. Daarnaast had iedereen zijn eigen televisie in de stoel voor hem, waarop je zelf kon kiezen welke film/serie/muziek je wilde zien/luisteren. En dan heb ik het niet over een keuze uit 4-6 films, maar zeker uit een stuk 40! Kortom, we hebben het eerste en langste stuk van de reis overleefd. Nu gaan we zo instappen voor de laatste 7,5 uur vliegen naar Melbourne, hopelijk is dat vliegtuig ook zo goed uitgerust qua films en entertainment…


1 reacties op “Overstappen in Singapore”

 1. Chantal reageren

  Wow, nu al een blog! Pff, idd een lange zit, maar wel fijn van de afleiding. En ach, als je denkt aan al het moois dat jullie gaan zien in Australie… Het is de moeite waard! ;)


  Jouw reactie

  Je kunt MarkDown gebruiken om jouw reactie opmaak te geven.

  Deze website maakt gebruik van Akismet om spam te verminderen. Lees hier hoe jouw reactie wordt verwerkt.

  Er is iets fout gegaan bij het versturen van jouw reactie. Probeer het nog eens.

  Bedankt voor jouw reactie! Hij wordt getoond op de website zodra deze is goedgekeurd.