• VAKANTIE

Nog maar 2 dagen

KLM
Ja hoor, het is zo ver, sinds vandaag zijn we allebei vier volle weken vrij! En die tijd gaan we dan ook volledig benutten om heerlijk door Australie te reizen. Dat noem ik nu nog eens een vakantie, toch?! ;)
We krijgen de laatste tijd heel veel vragen van mensen over onze vakantie, waarvan we er een aantal tot op heden zelf niet eens konden beantwoorden. Dus vandaag heb ik maar even de moeite genomen om de belangrijkste punten op een rijtje te zetten:We vertrekken maandag 5 november om 21:10 vanaf Schiphol met de KLM (KL 837).We maken een tussenlanding in Singapore.Vanuit Singapore vliegen we met Quantas (QF 10) naar Melbourne, waar we op woensdag 7 november om 05:45 lokale tijd landen.Vanaf die dag hebben we voor 2 nachten een kamer in Batman’s Hill Hotel.Vanaf de 9e kunnen we onze Toyota Camry ophalen bij Apollo en vanaf dat moment zijn we vrij om te gaan en staan waar we willen!De oostkust van Australie ligt natuurlijk in een andere tijdszone dan Nederland, waardoor het daar 9 uur later is.De temperatuur is daar momenteel erg aangenaam: 20 - 32 graden!Net als in Amerika gaan we weer op Tomtom vertrouwen om ons overal de weg te wijzen.…En dan hetgeen ik nog niet eens aan wil denken: de terugreis, welke begint op 29 november om 13:55 lokale tijd vanaf Cairns.Wederom via Singapore vliegen we naar Schiphol, waar we op vrijdag 30 november om 5:25 (’s morgens ja!) weer aan zouden moeten komen.

Maar goed, over dat laatste stuk ga ik dus nog helemaal niet nadenken, eerst maar eens even lekker genieten!


4 reacties op “Nog maar 2 dagen”

   1. Hanneke reageren

    Ha Rogier en Nathalie,
    Wat goed dat jullie opnieuw zo’n “avontuur” gaan ondernemen!
    Heel leuk om dit weer te kunnen volgen..
    Veel succes bij alle voorbereidingen, goede reis en vooral: heeel veel plezier!
    groeten,ook van Jan, Hann.


    1. Hoi Rogier en Nathalie,
     Heel leuk om jullie zo te volgen we krijgen er zelf ook zin in!!!!

     ROGIER ALVAST GEFELICITEERD EN MAAK ER MORGEN(het is nu de 14e 21.00 uur) EEN SUPER DAG VAN!!!

     Groetjes,

     De Bergjes


     Jouw reactie

     Je kunt MarkDown gebruiken om jouw reactie opmaak te geven.

     Deze website maakt gebruik van Akismet om spam te verminderen. Lees hier hoe jouw reactie wordt verwerkt.

     Er is iets fout gegaan bij het versturen van jouw reactie. Probeer het nog eens.

     Bedankt voor jouw reactie! Hij wordt getoond op de website zodra deze is goedgekeurd.