• VAKANTIE

Nog maar iets meer dan een week

Flag van Australie
Misschien een beetje late start, maar ook dit jaar willen Nathalie en ik weer een blog bij gaan houden over onze grote vakantie van dit jaar. En dit jaar vliegen we eens even lekker helemaal naar de andere kant van de aarde, namelijk naar Australie!
Ligging van Australie

De voorbereidingen zijn nog in volle gang, want we hebben het de afgelopen tijd weer eens flink druk gehad. Het belangrijkste wat we eigenlijk nog willen doen voordat we vertrekken, is het uitstippelen van een route langs alle bezienswaardigheden die we zeker niet willen missen. Dit heeft ons vorig jaar ook enorm geholpen om keuzes te kunnen maken tussen dingen die je wel en niet gaat zien, domweg omdat we niet genoeg tijd hebben om alles te zien!

Op ons verlanglijstje van bezienswaardigheden staat momenteel:

Hebben jullie nog tips of andere dingen die we zeker niet moeten missen? Dan horen we dat natuurlijk graag. Overigens zullen we ons daar zeker niet gaan vervelen, want we zijn al in het bezit van de Lonely Planet East Coast Australia waarin echt alles tot in de puntjes staat uitgelegd. Wat dat betreft zouden we er makkelijk een aantal maanden kunnen vullen als ik die Lonely Planet zo doorblader, maar we hebben toch echt maar 3,5 week aan vrije dagen beschikbaar…
Kortom genoeg te zien en te doen!


Nog geen reacties op “Nog maar iets meer dan een week”

Jouw reactie

Je kunt MarkDown gebruiken om jouw reactie opmaak te geven.

Deze website maakt gebruik van Akismet om spam te verminderen. Lees hier hoe jouw reactie wordt verwerkt.

Er is iets fout gegaan bij het versturen van jouw reactie. Probeer het nog eens.

Bedankt voor jouw reactie! Hij wordt getoond op de website zodra deze is goedgekeurd.