• VAKANTIE

Bryce Canyon National Park (16-09-2006)

20060916-Bryce-NP-758059.jpg
Vanuit Cedar City hebben we vanmorgen een mooie route door de bergen genomen, recht door Red Canyon, naar Bryce Canyon National Park. Een relatief klein park. Je moet het park eerst helemaal door naar het eind, om dan op de terugweg te stoppen bij de viewpoints. Die zijn namelijk aan de linkerkant en het zou gevaarlijk zijn als iedereen op de heenweg over de weg gaat. De, toch wel lange langzame, rit naar boven vond ik nogal saai. Om ons heen zagen we alleen bomen eigenlijk en gingen we heuvel af, heuvel op. Wellicht zitten we inmiddels aan onze natuur-tax ;-) Maar uiteindelijk hebben we toch een paar hele mooie views gezien. Vooral Bryce Point is erg mooi.

Op de weg naar ons hotel van vannacht stuurde Tomtom ons dwars door Zion National Park, het park dat we morgen willen bezoeken. Dat is een stuk groter en ook anders qua opzet. Door dit park rijd je echt door de rotsformaties en dat vind ik persoonlijk toch een stuk leuker. Ben dus benieuwd wat we morgen verder kunnen zien van het park. Dan hebben we voorlopig ook even genoeg rotsen gezien (al blijf ik me erover verbazen dat alles er steeds net anders uitziet qua structuur, kleur, etc.) en gaan we naar Las Vegas!!

Dan nog een medische update: het gaat gelukkig wat beter met me. Ik heb anderhalve dag geen eten binnen kunnen houden, maar dat gaat nu prima. Vervelender was het duizelige gevoel dat ik had, dat ging maar niet weg. Ik ben zelfs naar de apotheek geweest en heb daar motion sickness pilletjes gekregen voor de draaierigheid. Geen idee of ze ook echt gewerkt hebben, maar ik kan inmiddels weer zitten en lopen zonder dat alles heen en weer gaat. Wel zo prettig, al was ik niet van plan om mijn vakantie daarvoor op te geven. Wat het is geweest weet ik niet. Misschien het warme weer hier? (al was het vandaag erg koud in Bryce, we moesten zelfs onze jas aantrekken. Maar in de auto zaten we met de airco aan, want de zon schijnt wel volop.)

Gereden aantal miles vandaag: 231
Overnachten in: Travelodge, Hurricane.
Gegeten in: ons motel, want we hebben een magnetron hier. En dus weer wat broodjes en pizza en nu Hagendaz ijs toe.


4 reacties op “Bryce Canyon National Park (16-09-2006)”

 1. Zo, jullie krijgen inmiddels wel een erg goed beeld van de natuur in het westen van de States! Ziet er allemaal erg indrukwekkend uit!!!

  Moet ook eerlijk bekennen dat ik elke dag weer vol verwachting naar jullie weblog kijk! :) Vind ’t erg leuk om alles te lezen. Hoewel ik ’t wat minder vond om te lezen dat het met jou, Nathalie, niet zo goed ging. Ben dus blij om te horen dat het weer beter gaat!

  Maar er moet me eigenlijk ook wat van het hart… Ik hoopte dat de lezende moeders me voor zouden zijn, maar mijn vaderinstinct moet nu nog toch echt de overhand nemen. Eten jullie wel een beetje gezond?!? Ik lees alleen maar over pizza’s, burgers en fastfood restaurants! Volgens mij zijn jullie toe aan een gezonde maaltijd met salades en groenten, niet? Maar misschien eten jullie dat ook wel, maar posten jullie dat niet… Ik moest het toch even zeggen. :)

  Geniet er weer van, ik hou jullie in de gaten! :P


   1. ineke en marianne reageren

    Hallo rogier en nathalie,
    Zoals het goede moeders betaamt gaan we in de vakantie natuurlijk niet zeuren over gezond eten! Gelukkig houd je vader het goed in de gaten en hoeven wij ons daar geen zorgen over te maken. Ik hoop dat alles weer goed gaat met Nathalie. Doen jullie een beetje rustig aan het is tenslotte wel vakantie en je kan Amerika echt niet in 3 weken zien! Veel plezier en geniet er nog maar even lekker van. Groetjes van de moeders.


    1. Nathalie reageren

     :-) Als we alles gaan noteren wat we eten dan zijn we nog wel even zoet. Maar wees gerust papa OJ, we eten wel degelijk ook gezonde dingen ;-) Fruit is hier redelijk goedkoop en we hebben al regelmatig bananen, meloen en druiven gegeten. Verder eten we als lunch regelmatig een broodje gezond. En ook een salade krijgen we hier wel eens bij het avondeten (alleen dan wel weer met een of andere dressing erover heen). Groente… tja… dat is wel eens lastig hier. Maar nu zijn jullie wel gerustgesteld toch!? :-)


     Jouw reactie

     Je kunt MarkDown gebruiken om jouw reactie opmaak te geven.

     Deze website maakt gebruik van Akismet om spam te verminderen. Lees hier hoe jouw reactie wordt verwerkt.

     Er is iets fout gegaan bij het versturen van jouw reactie. Probeer het nog eens.

     Bedankt voor jouw reactie! Hij wordt getoond op de website zodra deze is goedgekeurd.