• VAKANTIE

Veilig aangekomen

Omni-hotel-LA-760133.jpg
Zoals de titel al zegt, we zijn veilig aangekomen in Los Angeles. Wel met een beetje vreemd gevoel, we zijn vanmorgen om 6:00 opgestaan en zijn nu volgens de Nederlandse tijd precies 24 uur verder! Volgens de Amerikanen is het nu echter pas 21:30, gelukkig ook wel een mooie tijd om naar bed te gaan, want wij zijn aardig moe. We zitten nu in het Omni Hotel LA en dat bevalt uitstekend. Onze auto werd netjes door een portier geparkeerd en onze koffers werden omhoog gedragen. In zo’n luxe hotel hebben we nog nooit overnacht.
Het ophalen van de auto ging trouwens ook erg makkelijk. Aangekomen op LAX (Los Angeles International Airport) meteen een shuttlebus naar de verhuurmaatschappij Alamo. Daar kregen we alle papieren en mochten daarna zelf in de parkeergarage een full-size auto uitzoeken! We stonden nog even te twijfelen bij een grote SUV die ook in dezelfde klasse bleek te vallen, maar zijn uiteindelijk toch gegaan voor de Pontiac Grand Prix. Jammer genoeg wel een automaat, maar daar zijn het Amerikanen voor he?! Wat ruimte betreft is het ook wel een echte Amerikaanse wagen, onze 2 koffers kunnen allebei plat achter elkaar in kofferbak liggen! Morgen zal ik wel even een paar foto’s van de auto maken en dan gaan we ook direct naar Universal Studios. Nu eerst lekker slapen in ons Kingsize bed (zie foto).


4 reacties op “Veilig aangekomen”

 1. Anonymous reageren

  Klinkt allemaal verdomde goed! Afgezien van het 24 uur onderweg zijn… Hopelijk nog een beetje geslapen in het vliegtuig?
  Die auto ziet er ook wel kicken uit! 200 pk, 310 Nm koppel… niet verkeerd! Keyless entry, ook relaxed. Alleen het zicht rondom zal wel tegenvallen en ik kon nergens het verbruik vinden, maar who cares! ;-)

  Voor de liefhebbers onder de lezers, alle specs van de auto:
  http://www.pontiac.com/grandprix/specs_viewall.jsp

  Voor de foto’s en 360 view van de auto:
  http://www.pontiac.com/grandprix/gallery.jsp

  Veel plezier weer, maar dat zal geen probleem zijn!

  (jealous) OJ


  1. Anonymous reageren

   Hallo Rogier en Nathalie,Fijn te lezen dat jullie goed zijn aangekomen! Het hotel ziet er echt om te kwijlen uit. Genieten jullie er maar lekker van, we gaan jullie op de voet volgen en kijken uit naar jullie verhalen en foto,s. Heel veel plezier en een dikke kus van de moeders.


   1. Annegreet reageren

    Hoi Lieve schatten

    Hopelijk hebben jullie lekker geslapen in de luxe kamer. Ga zo door met het schrijven..zo geniet ik ook van jullie vakantie. Heel veel plezier.


    1. ineke en marianne reageren

     Hallo rogier en nathalie,
     Is wel even schrikken he die afstanden daar! Het ziet er echt geweldig uit en ik kan me voorstellen dat jullie tijd te kort komen! Geniet er maar lekker van en wij volgen jullie verhalen wel. Dikke kus van je moeder


     Jouw reactie

     Je kunt MarkDown gebruiken om jouw reactie opmaak te geven.

     Deze website maakt gebruik van Akismet om spam te verminderen. Lees hier hoe jouw reactie wordt verwerkt.

     Er is iets fout gegaan bij het versturen van jouw reactie. Probeer het nog eens.

     Bedankt voor jouw reactie! Hij wordt getoond op de website zodra deze is goedgekeurd.