• VAKANTIE

Stoelen gereserveerd

vliegen-737109.jpg
Onze vakantie komt nu echt dichtbij :-) . Inmiddels hebben we ook de stoelen in de vliegtuigen van Delta Airlines gereserveerd. We waren alleen niet echt de eerste… dus veel keuze hadden we niet, maar gelukkig wel overal een plek aan het raam :-) en naast elkaar gelukkig.
We vliegen op woensdag 6 september rond het middaguur vanaf Schiphol naar Cincinanati. En dan overstappen naar Los Angeles waar we aan het begin van de avond aankomen. We vertrekken dan weer op donderdag 28 september aan het begin van de avond van Los Angeles naar Cincinanati en dan weer door naar Schiphol. Als alles gaat volgens plan dan staan we vrijdagochtend 29 september weer op Nederlandse bodem.


1 reacties op “Stoelen gereserveerd”

 1. ineke en marianne reageren

  Hallo Rogier en Nathalie,
  Fijn te lezen dat jullie goed zijn aangekomen! Het hotel ziet er echt om te kwijlen uit. Genieten jullie er maar lekker van, we gaan jullie op de voet volgen en kijken uit naar jullie verhalen en foto,s. Heel veel plezier en een dikke kus van de moeders.


  Jouw reactie

  Je kunt MarkDown gebruiken om jouw reactie opmaak te geven.

  Deze website maakt gebruik van Akismet om spam te verminderen. Lees hier hoe jouw reactie wordt verwerkt.

  Er is iets fout gegaan bij het versturen van jouw reactie. Probeer het nog eens.

  Bedankt voor jouw reactie! Hij wordt getoond op de website zodra deze is goedgekeurd.