• VAKANTIE

Koffer niet op slot?!

American Tourister koffer
Gisteren eindelijk de koffers voor onze vakantie gekocht. Eerst waren we van plan de American Tourister bij de V&D; te gaan kopen, omdat ze daar in de aanbieding waren, maar even later zagen we ze ook bij een tassenwinkel staan. Daar bleken ze zelfs nog goedkoper te zijn, dus die hebben we maar meteen meegenomen. Omdat we vonden dat ze wel op moesten vallen op de lopende band, hebben we voor de kleuren rood en zee-blauw gekozen. Die laatste ziet er best grappig uit, hij is niet helemaal effen-blauw, maar heeft een kleurverloop van blauw naar wit. Samen met de regenboog-kleurige banden die we erbij gekocht hebben, moeten we ze toch terug kunnen vinden tussen alle andere koffers.
Wat trouwens minder grappig is, naast de strenge controles op de spullen die mee mag nemen het vliegtuig in (denk aan vloeistoffen), blijk je dus ook gewoon je koffers niet meer op slot te mogen doen als je naar Amerika vliegt! Van wie is dan dat pakketje drugs wat ze bij de douane aantreffen?!


1 reacties op “Koffer niet op slot?!”

 1. ineke en marianne reageren

  hallo rogier en nathalie,
  We hebben tot nu toe met veel plezier jullie verhalen gelezen. Ik hoop dat je mijn berichtjes ook ontvangt want ik weet niet of ik het goed doe. Kan ook nergens een verhaaltje van iemand anders terug vinden! In ieder geval veel plezier en groetjes van de moeders.


  Jouw reactie

  Je kunt MarkDown gebruiken om jouw reactie opmaak te geven.

  Deze website maakt gebruik van Akismet om spam te verminderen. Lees hier hoe jouw reactie wordt verwerkt.

  Er is iets fout gegaan bij het versturen van jouw reactie. Probeer het nog eens.

  Bedankt voor jouw reactie! Hij wordt getoond op de website zodra deze is goedgekeurd.